Boliden

VVS/Mekaniker till Anrikningsverket

Gällivare

JOB_008083

 

Arbetsuppgifter

Som VVS/Mekaniker kommer du att utföra nyinstallation, reparationsarbeten och förebyggande underhållsarbete på vatten/luft system samt mekaniska utrustningar och anläggningar i anrikningsverket. Du kommer även att tillverka och reparera reservdelar och utrustningar på verkstan. Arbetet sker i tätt samarbete med arbetsledare, beredare, planerare, driftoperatörer och FU-personal.

 

Arbetstiden är förlagd till dagtid och är en tillsvidareanställning. Under underhållsstopp kan arbete förekomma utanför ordinarie arbetstid. Beredskap ingår.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med industriell inriktning kombinerat med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker en VVS/mekaniker med engagemang och känsla för anrikningsverkets behov samt ett brett tekniskt kunnande och intresse.

 

Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga och flexibilitet i arbetssätt och bemötande. Du ska klara att arbeta självständigt och i grupp. Ständiga förbättringar samt ordning och reda är en naturlig del av arbetet. Vissa arbetsmoment kräver god fysik och du bör klara av att arbeta på hög höjd.

 

Svetskunskap av syrafasta rör samt Maximo är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg, Mod och Ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Mark Johansson tfn +46 70 300 43 56 eller mark.johansson@boliden.com

 

Facklig information

IF Metall, Tobias Kostet tfn +46 70 241 77 16 eller tobias.kostet@boliden.com

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Miciel Wennström tfn +46 70 203 96 62 eller miciel.wennstrom@boliden.com

 

Sista ansökningsdag 17 december 2023.

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb VVS/Mekaniker till Anrikningsverket