Boliden

Bergarbetare Skivpallsbrytning

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.


Arbetsuppgifter
Som bergarbetare inom Skivpallsbrytning kommer du att arbeta självständigt med uppgifter som förekommer inom storskalig brytning. Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan långhålsborrning, fjärrlastning och långhålsladdning. Beroende på dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer du att självständigt utföra ett eller flera arbetsmoment. 

Ett flertal platser. Tjänsterna är tillsvidare, provanställning kan dock komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstiden är skiftgång under jord.


Utbildning och Kvalifikationer
Vi söker dig som har lätt för att ta egna initiativ, kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Bergarbete och erfarenheter inom skivpallsbrytning är meriterande. Gymnasieutbildning och körkort B är ett krav. Körkort C och sprängkort är meriterande.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Max Herlitz, Arbetsledare, tfn: 0225- 367 55


Facklig information
Facklig information lämnas av Ulf Gustafsson, IF Metall, tfn 0225-360 33. 


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources, tfn 0225-360 16, Sari Lindeman, Human Resources, tfn 0225-369 15

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 25 augusti 2019Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är välpositionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 26 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare Skivpallsbrytning