Boliden

Bergarbetare Losshållning

Vi söker en Bergarbetare inriktning Losshållning till gruvan i Kristineberg!

Att jobba hos oss är inte som vilket jobb som helst - det är roligare!

Som bergarbetare hos oss erbjuds du en arbetsdag präglad av självständighet. Planeringsavdelningen lägger upp en grov plan på vad som behöver göras under dagen och sedan strukturerar du din arbetsdag på ett sätt som gynnar effektivitet för dig och dina kollegor. 

Du kommer framförallt att arbeta med Losshållning: dvs Salvborrning, Laddning, Vattning, Lastning, samt finrensning.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning, och skriftformen är K2, sk. 7+7 under jord. Skiftet börjar tisdagar t.o.m. Måndagar, jämna veckor.

Vi söker dig som är genuint intresserad av bergarbete!

Har du en bergarbetarutbildning eller tidigare erfarenhet inom arbetsområdet, maskinvana samt datorvana så är du som klippt och skuren för den här rollen - men det är inget absolut krav! De maskiner som vi just nu är: Epiroc, E2C/Simba för salvborrning, Emulsionsladdning bärare Volvolastbil för laddning, Spolbil Volvo dumper för vattningen, Sandvik 517 Volvo L180 för lastning och Volvo L120 för finrensning. 

Vi önskar oss ansvarsfulla och självständiga personer som har förmågan att hantera frihet utan att tumma på säkerhet, kvalitet och resultat. Teamwork och god sammanhållning är A och O här på Boliden - så en god samarbetsförmåga och lyhördhet för dina kollegor är en självklarhet! 

Vår förhoppning är att våra medarbetare ska stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dem som har utvecklingsambitioner 

Frågor?

Vill du veta mer om jobbet? Kontakta Christer Boman, Arbetsledare, tfn 0910-70 51 28, eller Patrik Olsson, Produktionschef, tfn 0910-70 51 21.

Facklig information lämnas av Ola Holmström (IF Metall), tfn 0910-70 51 44.

Ansök redan idag!

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, Human Resources, tfn 0910-70 57 70.

Vi hanterar ansökningarna under hela ansökningstiden, och vill ha in din ansökan senast den 31 december 2018.

 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 3 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare Losshållning