Boliden

Bergarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Som Bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning. Tjänsten är en tillsvidareanställning, och skiftformen är K2, s.k. 7-7.

Utbildning/Erfarenhet

Krav som vi ställer är att du har bergarbetarutbildning, alternativ erfarenhet från bergarbete samt erfarenhet från någon av följande maskiner: Jamaskrotare SBU 8000, Borrmaskin E2C/ Simba, Boltec bultsättare,Betongsprutning Jama 8000 eller ngn typ av emulsionsladdningsmaskin Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. God datorvana är meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Emil Hedman tfn 0910-70 5328, emil.hedman@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0910-77 4103.  

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av  Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 juli 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Renströmsgruvan

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Bergarbetare