Boliden

Återfyllnadsarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Som Återfyllnadsarbetare arbetar du nära produktionen under jord. Arbetsuppgifterna innefattar framdragning och förberedelser av bl.a. Victaulc-rör och bevattning. Du arbetar självständigt men tillhör ett skiftlag inom Återfyllnad.

Tillsvidareanställning. Arbetstiden är skiftgång under jord. Provanställning kan komma att tillämpas.

Utbildning och Kvalifikationer

Du har gymnasiekompetens med inriktning bygg/anläggning eller industri. Erfarenhet från Återfyllnadsarbeten under jord är meriterande. Förarbevis för mobil arbetsplattform Hydrema och Heta arbeten samt B-körkort är ett krav. För att lyckas i arbetet bör du ha lätt för att lösa problem där de uppstår, ha god ansvarskänsla och initiativförmåga. Arbetsgruppen består av tre personer och för att den ska fungera är det viktigt att samtliga kan arbeta självständigt men också fungera bra i kommunikation och samarbete mot övriga i gruppen samt mot övrig personal i gruvan.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Tobias Altörn, Arbetsledare, tfn: 0225-360 33. 

Facklig information

Facklig information lämnas av Ulf Gustafsson, IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Henrik Norgren, Human Resources.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 23 december 2018

 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 23 december . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 30 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Återfyllnadsarbetare