Boliden

Arbetsledare underhåll fasta anläggningar till Renströmsgruvan

Boliden

JOB_007492

 

Bolidenområdet söker 

Arbetsledare underhåll fasta anläggningar till Renströmsgruvan

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos oss på Boliden ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten. Där uppfodringsanläggningen och reningsverket är dem primära anläggningarna. Du arbetar aktivt med att utveckla både medarbetare och arbetsmetoder genom att uppmuntra till samarbete, delaktighet och kunskapsspridning. Samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete.

 

Arbetet innefattar i huvudsak ett nära samarbete med interna kunder, och arbete med externa leverantörer för att planera service och underhåll. Därför ser vi att det är viktigt att du i tjänsten som arbetsledare för underhåll, samarbetar framgångsrikt med andra kollegor och medarbetare inom- och utanför gruvavdelningen.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetet utförs dagtid ovan jord, visst arbete under jord förekommer. Du rapporterar till underhållschef fasta anläggningar i Renströmsgruvan.

 

Utbildning/Erfarenhet

Som person är du självständig, lyhörd och noggrann. Du har god förmåga att leda och planera arbete utifrån tid och resurser.

 

Praktisk erfarenhet som servicetekniker eller god maskinkunskap ser vi som värdefullt för tjänsten. Tidigare erfarenhet av ledarskap och kunskap i Maximo är meriterande. Erfarenhet från Planering resursättning och dagligstyrning är ett krav. Även goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

• Gymnasieutbildning,

• Körkort-B

• Grundläggande datakunskaper

 

Varmt välkommen med din ansökan 

Ansök nu med några få klick och ditt CV fram dag den 25 Juni 2023. Frågor angående din ansökan besvaras av Jonas Lindgren, Talent Acquisition Partner, jonas.lindgren@boliden.com. Vi arbetar aktivt för mångfald på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Då urval och intervjuer kan ske löpande, ser vi gärna att du visar ditt intresse och skickar in din ansökan till oss så snart som möjligt. 

 

Vill du veta mer?               

Har du frågor kring tjänsten får du gärna höra av dig till rekryterande chef Andreas Suup, gruvchef, 070-298 75 22, andreas.suup@boliden.com

 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09. 

 

Vi erbjuder dig 

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Arbeta med oss i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss! 

 

Om Bolidenområdet 

Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden samt de tre närliggande gruvorna Renström, Kristineberg och Kankberg. Det är cirka 650 medarbetare på Bolidenområdet och hos oss i Renström är vi cirka 185 medarbetare. Renströmsgruvan ligger cirka 15 minuter med bil från Boliden.  

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 juni . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare underhåll fasta anläggningar till Renströmsgruvan