Boliden

Arbetsledare underhåll E-kaldo, Blykaldo och Blyraffinering

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 


Arbetsuppgifter

Produktionsavdelningen Nischer RPN söker en arbetsledare underhåll för E-kaldo, blykaldo och blyraffinering.

 

Som arbetsledare är din huvudarbetsuppgift att ansvara för din grupp medarbetare bestånde av mekniker samt underhållsplanerare samt leda den dagliga verksamheten. Du ansvarar också för personalplanering, arbetssätt, rehabilitering, utvecklingssamtal och kompetensutveckling. Du kommer aktivt att delta i vårt förbättringsarbete och driva utvecklingsfrågor tillsammans med dina medarbetare. Som arbetsledare rapporterar du direkt till sektionschefen för nischer.

 

Andra viktiga arbetsuppgifter är säkerhets och miljöfrågorna som vi prioriterar högt i vårt arbete. I tjänsten ingår budget, personal och arbetsmiljöansvar. Beredskapstjänst kan förekomma.

 


Utbildning/Kvalifikationer

En arbetsledare på Rönnskär är en person som målmedvetet leder och styr den dagliga verksamheten med engagemang, entusiasm och ansvar. Vi söker därför ledare med ett modernt och framtidsorienterat synsätt som är strukturerad, drivande och målinriktad.

 

Du har intresse för ledarskap och en vilja att utvecklas samt god förmåga att stödja och inspirera människor i deras utveckling. Du är förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta.

 

Du skapar energi och glädje i din omgivning och är trygg, lyssnande, handlingskraftig. Du är resultat och målinriktad, trivs i att arbeta i miljöer där du själv är delaktig i förändringsarbetet och skapandet av struktur och ordning, ser en utmaning i att arbeta med ständiga förbättringar. Personliga egenskaper värderas högt.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Minst 3-årig gymnasiekompetens, gärna någon påbyggnadsutbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av arbetsledande befattning med personalansvar
  • Behärska engelska i tal och skrift
  • Goda IT-kunskaper
  • B körkort

Meriterande är:

  • Kännedom om myndigheters krav för inre och yttre miljö
  • Kännedom om New Boliden Way, LEAN och Maximo
  • Utbildning inom ledarskap

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 


Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Johan Marklund, johan.emil.marklund@boliden.com

tfn 0910-77 39 17

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45

Mikael Norrby, Unionen, 0910-77 37 76

Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Wilma Nyman, Human Resources, tfn 073-0661069, E-mail: wilma.nyman@ext.boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 20/10 2019


Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i  branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 oktober . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 25 september

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare underhåll E-kaldo, Blykaldo och Blyraffinering