Boliden

Arbetsledare till produktion i gruvan

Garpenberg

Full time

JOB_005589

 

Vi söker nu en arbetsledare till ett tiotal operatörer i gruvan.

 

Arbetsuppgifter

Som ledare för Boliden är du med och utvecklar vår verksamhet och stärker vår säkerhetskultur. Du leder i förändring med ett värderingsstyrt ledarskap baserat på våra värderingar omsorg, mod och ansvar.

 

Som arbetsledare för produktion losshållning i gruvan har du ansvaret för att planera, leda och utveckla operatörsarbetet inom produktionens olika moment. Du arbetar tillsammans med en arbetsledarkollega där ni ansvarar för de moment som handlar om losstagning och återförstärkning av berget. Tillsammans leder och utvecklar ni arbetsgruppen, ditt team består av ett tiotal operatörer. Du driver och deltar i dagliga möten, som genomgång med driftcentralen, uppstart med din egen arbetsgrupp och morgonmöte med övriga sektioner i gruvan.

 

Du styr verksamheten mot uppsatta produktionsplaner inom upprättade budgetramar och har en nära dialog med övriga sektioner och avdelningar på området.

 

Du kommer att ha en viktig roll i driftledningen inom produktionssektionen i gruvan och kommer där att vara drivande tillsammans med produktionstekniker, sektionschef och de andra arbetsledarna. Tillsammans med sektionens övriga arbetsledare och tekniker är du engagerad i pågående teknikutveckling inom de olika momenten.

 

Hälsa, miljö och säkerhet har högsta prioritet och i rollen ansvarar du för fortsatt utveckling av säkerhetskulturen genom riskanalyser, skyddsronder, förbättringsarbete och 5S. Vi strävar efter ständiga förbättringar och det är viktigt att du involverar personalen i arbetet.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är skift, 7-7 dag och natt. Du jobbar sju arbetspass förmiddag 6-16, ledig i sju dagar, jobbar sju arbetspass natt 18-02.18 och sedan ledig i sju dagar.

 

 

Kvalifikationer

Du är en coachande ledare och har vanan att leda i förändring. Du är kommunikativ, har en positiv inställning och en vilja att både förbättra och utveckla medarbetare och verksamheten.

Du har ett strukturerat arbetssätt, är strategisk och kan prioritera rätt när det behövs. Du är van att jobba mot mål och med uppföljning. Du är säkerhetsmedveten och är trygg i att agera som representant för arbetsgivaren.  

 

Vi söker dig med erfarenheter inom arbetsledning och förändringsledning. Du har en relevant utbildning, gärna högskoleutbildning inom anläggning, bygg eller liknande.

Du har god datorvana, B-körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom gruva eller tunnelbygge.  

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg är en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Max Herlitz, sektionschef produktion losshållning, 0225-367 55.

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Ditte Möller Lasskogen, SACO, 070-220 06 82.

 

Ansökan

Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, johanna.sandbergkehrein@boliden.com.

 

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdatum är den 6 oktober 2022.

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 oktober . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 12 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare till produktion i gruvan