Skanska

Snickare/Träarbetare Hus Väst - Skövde

Skanska Hus Skövde söker nu dig som Snickare/Träarbetare för att hjälpa oss verkställa våra nyvunna projekt

 

Nu har du chansen att söka till Skanska Hus Skövde, vi har fullt upp då vi vunnit flera intressanta och mångåriga projekt – därför söker vi nu flera yrkesmedarbetare! Välkommen med din ansökan.

 

Som träarbetare på Skanska Hus Väst är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Vi söker nu fler engagerade snickare till vår entreprenadverksamhet. Vi har idag projekt i centrala Skövde, Tidaholm, Hjo och Töreboda men vår marknad är hela Skaraborg.

 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som Träarbetare och gillar att arbeta med entreprenader och månar om goda relationer med medarbetarna, kunderna och leverantörerna. Du är även trygg i din yrkesroll.

 

För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är också självständig, ordningsam och initiativrik med en självklar förmåga till gott samarbete.

 

B-körkort och yrkesbevis är ett krav för att du ska kunna söka tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

 

Ansök redan idag – vi gör urval löpande

Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, senast 17 september 2021.

 

För frågor om tjänsten kan du kontakta Projektchef Jakob Geidenmark, 010-4489452

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Skövde . Publicerat : 10 september

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Snickare/Träarbetare Hus Väst - Skövde