Boliden

Arbetsledare till Förrådet

Gällivare

JOB_008248

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare för förrådet är du en nyckelperson för att säkerställa support till verksamheten i Aitik inom ditt ansvarsområde. I din roll företräder du arbetsgivaren och leder och utvecklas verksamheten samt medarbetarna inom ditt område. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriver ett aktivt arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Du har personalansvar för förrådsarbetare, totalt 10 medarbetare.

 

Tjänsten är direkt underställd sektionschefen för lokalt inköp. Arbetet är förlagt till kontorstider och tjänsten avser en tillsvidareanställning. Resor förekommer i tjänsten.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig med relevant högskole- eller gymnasiekompetens kombinerat med flerårig erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning och/eller förrådsverksamhet är det meriterande. Likaså om du har erfarenhet av underhåll och kännedom om underhållssystemet Maximo. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

 

För att lyckas i rollen som arbetsledare på förråder behöver du vara positiv, initiativtagande, lyhörd och har en personlighet präglad av integritet. Du har ett systematiskt, objektivt arbetssätt och motiveras av att utveckla medarbetare och verksamheter. Du har en naturlig förmåga att påverka och skapa engagemang hos såväl enskilda individer som hos grupper, likaväl som att arbeta självständigt.

 

Du är serviceinriktad och har kunden i fokus med ett ekonomiskt helhetstänk samt erfarenhet av branschpassade förrådsapplikationer.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av sektionschef Pär Gustavsson tfn 0970-72 91 28.

 

Facklig information

Unionen, unionen.aitik@boliden.com, Ledarna, ledarna.aitik@boliden.com, Ditte Möller Lasskogen, SACO, tfn 070-220 06 82 eller ditte.molle@boliden.com

 

Ansökan

Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Miciel Wennström tfn 070-203 96 60 eller miciel.wennstrom@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 4 december 2023

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi vilket är varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 7 november

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare till Förrådet