Boliden

Arbetsledare Svetshallen

Arbetsuppgifter
I din roll som arbetsledare för svetshallen ingår att leda arbetet för underhållspersonalen i deras dagliga arbete inne i svetshallen. Gruppen består av åtta stycken dagtidsgående svetsare/mekaniker. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Du har också en aktiv roll i att driva och utveckla säkerhetskultursarbetet inom den egna gruppen likväl som i övriga underhållssektionen och gruvan. Förutom arbetsledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakt och samordning med entreprenörer. Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning kombinerat med några års erfarenhet av att jobba med underhåll och arbetsledande arbetsuppgifter. Teknisk kunskap och erfarenhet av svetsning och underhåll av gruvmaskiner är meriterande.

Vi söker dig med personlig mognad, stort engagemang och intresse för att leda och utveckla medarbetare och vår verksamhet. Du är flexibel, serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. B-körkort krävs för tjänsten.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 
Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Thomas Wieslander 070-400 05 95.

Facklig information
Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger, SACO tfn 0910-70 57 59.

Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av Joakim Davidsson – joakim.davidsson@boliden.com 

Sista ansökningsdatum är 30 September 2019

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 3 september

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Svetshallen