Boliden

Arbetsledare Lastning & Transport

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare på Lastning och Bergtransport ska du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla verksamheten samt medarbetarna. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Du har personal- och ledaransvar vilket bland annat innefattar planering av bemanning, målsamtal, kompetensutveckling och rehabilitering. I befattningen ingår att ansvara för ledning av ett av fem skiftlag inom produktion samt medverka i planering och uppföljning. Som arbetsledare är du direkt underställd Driftledaren på skiftet, varje skift har tre arbetsledare. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig K3, med förmiddag, eftermiddag och natt.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du bör ha gymnasiekompetens och erfarenhet från arbete i gruva. Kunskap om gruvproduktion och erfarenhet av att planera produktionsflöden liksom erfarenhet från arbetsledning är meriterande. Vi söker dig med god personlig mognad, stark vilja att utvecklas och med ett stort intresse för människor och vår verksamhet. Som person förväntas du vara resultatorienterad, engagerad och ha förmåga att fatta beslut. I befattningen krävs hög samarbetsförmåga med medarbetare i den egna organisationen och med övriga funktioner inom och utanför gruv-avdelningen. Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska och har grundläggande datakunskaper. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Driftledare Jens Andersson, tfn 070-408 78 92

 

Facklig information

Simon Granström, Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 – 72 92 69 och Holger Rilinger Sveriges SACO tfn 0910-70 57 59.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Joakim Davidsson på 0970-729028 eller joakim.davidsson@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 21 augusti 2022.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 21 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 18 juli

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Lastning & Transport