Boliden

Arbetsledare Laddning

till Garpenberg

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla.Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Boliden Garpenberg är ett av världens modernaste gruvområden med ett stort fokus på ny teknik och automation. Som Arbetsledare för avdelningen Laddning blir du en viktig del i att bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss!

 

Som arbetsledare för laddning leder du det dagliga arbetet inom storskalig laddning/sprängning. Genom din befattning har du en nyckelroll för gruvans produktion och är direkt underställd Sektionschef Produktion Gruva. Arbetsgruppen består av åtta Långhålsladdare och en Laddtekniker. 

 

Tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att verksamheten utvecklas och resultat uppnås enligt budget och planer. Hälsa, miljö och säkerhet har högsta prioritet och i rollen ansvarar du för fortsatt utveckling av säkerhetskulturen inom sektionen. Vi strävar efter ständiga förbättringar och standardisering av arbetssätt är ett fokusområde. Som arbetsledare hos oss i Boliden Garpenberg deltar du även i ledarträning och andra ledarskaps forum som syftar till att utveckla organisation och medarbetare.

 

Förutom att stötta laddarna och laddteknikern i det dagliga arbetet består arbetsuppgifterna bland annat av att leda förbättringsarbeten kopplat till laddning, granskning av sprängrapporter och kvalitetsuppföljning samt beslutsfattning kring optimering av sprängning tillsammans med andra expertkunniga. I tjänsten ingår även att agera som kontaktperson till leverantörer, entreprenörer och övriga avdelningar i gruvan.

 

Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning kan dock komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid under jord.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som är driven och tycker om att utveckla så väl människor som metoder. Du leder grupper på ett inkluderande sätt och har lätt för att skapa goda samarbeten. Du är en tydlig kommunikatör som har lätt för att anpassa ditt budskap efter person och situation.

 

Krav för tjänsten är erfarenhet av bergarbete under jord samt Sprängkort. Övriga krav är att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift samt har B-körkort. Meriterande är en bakgrund inom laddning/sprängning ovan och under jord och vi ser även gärna att du har några vidareutbildningar inom sprängning. Även erfarenhet av arbetsledning, alternativt annan ledarerfarenhet är meriterande.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Niklas Karlsson, Sektionschef Produktion Gruva, tfn 0225-369 63.

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, tfn  0225-36950, Jacob Wallén, Unionen, tfn 0225-362 62, Scott Gordon, SACO, tfn 070-612 99 47.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, 0225-369 54. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 16 augusti 2020. 

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 10 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Laddning