Boliden

Arbetsledare Kross & Infrakt

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en skiftgående arbetsledare som tillsammans med två andra arbetsledare ansvarar för den dagliga driften på Kross och Infraktsavdelningen där produktionen bedrivs kontinuerligt året runt.

 

Som arbetsledare tar du ansvar för att driva ett aktivt säkerhets- och arbetsmiljöarbete inom ditt område. Vidare tycker du det är viktigt och givande att bedriva ett tvärfunktionellt arbete tillsammans med underhållsavdelningen samt leda och utveckla verksamhet, process och personal inom avdelningen.

 

I tjänstens personal-och ledaransvar ingår, bland annat, planering av bemanning, målsamtal, kompetensutveckling och rehabilitering. Du ansvarar även för att driva och genomföra dagliga möten inom eget område på ett systematiskt sätt.

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning och arbetstiden är förlagd till skiftgång K2.

Befattningen är direkt underställd Sektionschef.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i ledande befattning, meriterande om det är inom gruv- och mineralindustri. Har du högskoleutbildning inom exempelvis process eller annan relevant teknisk inriktning är det meriterande. Det läggs stor vikt vid hur du är som person och ledare.

 

Tjänsten kräver goda datorkunskaper och att kunna uttrycka sig muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.

 

B-körkort är ett krav.

 

Arbetet kräver mycket god social kompetens och taktkänsla, samt utvecklad förmåga att kunna kommunicera ut resultat och erfarenheter till enskilda såväl till olika grupper. God sam­arbets­förmåga krävs för att framgångsrikt kunna genomföra olika typer av uppdrag.

 

Du skall vara en naturlig ledare med ett coachande arbetssätt, samt med en förmåga att delegera arbetsuppgifter vidare. Vara en tydlig, synlig och lyssnande aktiv ledare som står med båda fötterna på jorden samtidigt som du är driven och resultat­orien­terad.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Avdelningschef Mattias Brännström tfn 070-601 74 23. 

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59. 

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04 eller isabelle.endmyhr@boliden.com

 

Sista ansökningsdatum är 30 september 2021.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 8 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Kross & Infrakt