Skanska

Senior Projektingenjör Väg och Anläggning Norr - Infra

Som projektingenjör hos oss på Skanska är din främsta uppgift att, i nära samarbete med resten av projektteamet, driva våra projekt mot uppsatta projektmål. Du har en viktig roll hos oss och för dig som vill utvecklas finns alla förutsättningar för en riktigt spännande resa tillsammans!

 

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är ett företag som verkligen lever efter våra värderingar, och satsar på våra medarbetare. Är du rätt för oss kommer vi att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas i den takt som passar dig.

 

Tillsammans med övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet. Du kommer arbeta med frågor som ekonomistyrning, prognos, hållbarhet, inköp, anbudsarbete, projektering, kalkyl och projektplanering. Du ingår i ledningsgruppen där vi prioriterar kommande marknad och projekt.

 

Vi tror att du har ett stort engagemang i det du tar dig för och en stark vilja att bidra till Skanskas framgång. Mår du bra av utmaningar, är nyfiken och har ett naturligt driv i att få saker att hända skulle du passa perfekt i rollen som senior projektingenjör hos oss på Skanska. Du har även en viktig roll att spela när det gäller att skapa struktur i arbetet. Din noggrannhet kommer hjälpa dig att lyckas.

 

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt samtidigt som du är ansvarstagande och har en vilja att utvecklas. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor och vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

 

För att få de bästa förutsättningarna ser vi även att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör alternativt har likvärdig byggteknisk utbildning. Du har 5-6 års erfarenhet från en roll som projektingenjör eller motsvarande. Att du har B-körkort är en förutsättning för att du ska kunna söka tjänsten.

 

Förutom våra infrastrukturprojekt, brinner vi för mångfald och värderingsstyrt ledarskap. Vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Känns det som en företagskultur du skulle uppskatta? Ja men då så, då är du mycket välkommen att ansöka.

 

 

Vi är nyfikna på dig!

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 30 september 2021. Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Söderberg, 070-318 64 19.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 6 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Senior Projektingenjör Väg och Anläggning Norr - Infra