Boliden

Arbetsledare Komponentreparationer

Gällivare

Full time

JOB_009376

 

Aitik söker

Arbetsledare Komponentreparationer

Till Gemensamma resurser

 

Boliden Aitik utvinner och återvinner metall som världen behöver för att bygga välfärd. Vi bryter kopparmalm, en metall som tack vare sin fina förmåga att leda elektricitet är en viktig del i klimatomställningen. Vi övervinner och löser problem varje dag. Vi utvecklar smarta effektiva sätt att forma framtidens hållbara gruva. Hos oss jobbar människor som vill vara med på vår resa. De som är beredda att flytta berg för att vi ska lyckas. Vill du bli en av oss?

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en arbetsledare till komponentverkstaden för mekaniskt underhåll. De komponenter som repareras är till exempel växellådor, trummor, pumpar och bromsar. Enheten är relativt ny och du kommer ha möjlighet att fortsätta driva utveckling av reservdelsverksamheten. Du leder en arbetsgrupp med god sammanhållning som består av 6 självgående tekniker med hög kompetens. Teknikerna arbetar K2-skift men du arbetar dagtid. I rollen ingår även att göra felorsaksanalyser och se till att de komponenter som inte åtgärdas i egen regi tas hand om av externa företag. I ditt uppdrag ingår även viss beredning, inköp och fakturahantering samt ett arbetsmiljöansvar.

 

Utbildning/erfarenhet       

Vi ser att du har lämplig utbildning på gymnasienivå och utbildning eller erfarenhet av underhållsarbete. Kontakter med både externa och interna parter kommer vara en central del av ditt jobb så det är viktigt med en god social förmåga samt att du kan uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. För att lyckas i rollen behöver du vara ordningsam samt ha en strukturerad och analytisk förmåga. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Om du har kunskaper eller erfarenhet av ritningsläsning, lager, linjering av maskinelement och svetsning så är det meriterande. Vi ser gärna att du har någon form av ledarerfarenhet men det är inte ett krav utan ditt driv och engagemang är avgörande för att lyckas i rollen.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet med mera. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av sektionschef Kim Falk tfn 0970-72 90 22.

 

Facklig information

Ledarna: ledarna.aitik@boliden.com

Unionen: unionen.aitik@boliden.com

SACO: saco.aitik@boliden.com

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Monica Johansson tfn 070-216 92 86 eller monica.johansson@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 21 april 2024.

Urval och intervjuer sker löpande

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 21 mars

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Komponentreparationer