Boliden

Arbetsledare Elnät

till Garpenberg


Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla. Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

Arbetsuppgifter

Som chef för elnätet i Garpenberg har du ansvaret för att planera, leda och utveckla arbetet för elanläggningen ovan och under jord. I uppdraget ingår att upprätthålla och optimera tillgängligheten i elnätet ovan och under jord. Boliden Garpenberg är ett av världens modernaste gruvområden, och i denna tjänst får du möjlighet att vara med och utveckla framtidens gruvdrift med oss.

I tjänsten ingår ansvar för regelefterlevnad, kontakter med nätleverantör, myndigheter och elsäkerhetsutbildningar. Detta arbete delas med den elingenjör som ingår i teamet. Som arbetsledare för elnät är du sammankallande för El-arbetsledare i Garpenberg gällande elanläggningsfrågor. Du kan även komma att ha det övergripande el ansvaret för Boliden Garpenberg.

Tjänsten gäller tillsvidare, provanställning kan dock komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid ovan jord.

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker en strukturerad och driven ledare med erfarenhet från el- och/eller automationsområdet samt kraft. Du är utbildad elingenjör samt har några års dokumenterad ledarerfarenhet som chef, projektledare eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Meriterande är om du är utbildad elkraftsingenjör. Har du även en uttagen Auktorisation A är det ett stort plus. Vi ser även att du tidigare arbetat med underhåll, helst inom den tyngre industrin och har kunskap om hur ett systematiskt underhåll ska bedrivas.

Då arbetet innebär en hel del kontakter internt och externt ställer detta krav på en god kommunikativ förmåga samt förmåga att skapa samverkan mellan avdelningar och medarbetare. Du har en positiv attityd och drivs av att utveckla verksamheter och människor. Som person är du säkerhetsmedveten, tar egna initiativ och arbetar självständigt. Arbetet ställer även krav på att du kan uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och engelska. B-körkort och goda datorkunskaper är ytterligare krav.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som fokuserar på ständiga förbättringar med fokus på att ha en produktion i världsklass. Här finns möjligheter till att utvecklas vidare inom organisationen och att arbeta tätt ihop med våra centrala funktioner på övriga orter.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Bergander, Sektionschef Underhåll Anrikningsverk, tfn 070-2940416.

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, tfn  0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, tfn 070-305 03 82, Scott Gordon, SACO, tfn 070-612 99 47.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, 0225-369 54. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 16 augusti 2020. Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 


Om företaget

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

Gruvan i Garpenberg är Sveriges äldsta i drift, med en historia från 375 f.kr. Här bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Vill du veta mer om oss? Följ oss på våra sociala kanaler eller läs mer på vår hemsida.

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 16 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Elnät