Boliden

Arbetsledare EL

Gällivare

JOB_007038

 

Boliden söker

Arbetsledare El

Till Maskingruppen i Aitik

 

Aitik söker skiftgående Arbetsledare till Maskingruppen på El-avdelningen, är det dig vi söker?

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare ansvarar du för skiftgående elektriker i Maskingruppen. Du leder en arbetsgrupp med lång erfarenhet och bred kompetens inom arbetsområdet maskinel. Maskingruppens huvudområde är elteknik kopplad till gruvans produktions-och anläggningsmaskiner. Din roll är att leda och utveckla medarbetarna med målet att ständigt förbättra organisation och arbetsmetoder. Detta genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning. Du bedriver ett aktivt arbetsmiljöarbete där starkt fokus är att stärka säkerhetskulturen hos såväl egna anställda som entreprenörer. Arbetet ger möjlighet att utvecklas och arbeta med engagerade och duktiga medarbetare.

 

I rollen som arbetsledare har du ett mindre skiftlag direktrapporterande, arbetsuppgifter kring personal ingår såsom rekrytering, rehabilitering, inköpsadministration m.m. Tjänsten är förlagd till skiftarbete K2, (ej natt)  och är direktunderställd sektionschef gruvel.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker Dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, kompletterad med välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Som person förväntas du vara resultatorienterad och ha god förmåga att leda, engagera, inspirera och utveckla medarbetare. I befattningen krävs mycket god kompetens i att kunna samarbeta och kommunicera, både inom den egna organisationen och med övriga funktioner inom gruvavdelningen.

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledande befattning då det är viktigt att du har intresse och förmåga att leda människor.

 

Du ska vara en naturlig ledare med ett coachande arbetssätt, samt med en förmåga att delegera arbetsuppgifter vidare.

 

God datorvana, engelska kunskaper och erfarenhet av underhållssystemet Maximo är meriterande.

B-körkort är ett krav.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar om tjänsten, vänligen kontakta avdchef Mikael Burck 0970-729091, mikael.burck@boliden.com eller Niklas Jannok 0970-729302, niklas.jannok@boliden.com.

 

Facklig information

Facklig information får du av Simon Granström Ledarna tfn 070-228 58 23, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson Sveriges Ingenjörer tfn 070-211 82 65.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-specialist Ulrika Johansson Kauppi ulrika.johanssonKauppi@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 15 april 2023

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 april . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare EL