Boliden

Arbetsledare Bergförstärkning

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Som chef i Boliden ska du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla verksamheten samt medarbetare. I befattningen ingår att ansvara för ledningen av ett skiftlag inom produktion. Som arbetsledare är du direkt underställd produktionschefen i Kristineberg. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, och driva ett aktivt arbetsmiljöarbete.

I befattningen ingår även inrapportering av nyckeltal samt sammanställa och analysera produktionsresultat. Du kommer att ansvara för gruvans produktionsverksamhet inom bergförstärkning. Du ansvarar även för att brytningsrum och maskinutrustning är säkra och i gott skick. Du kommer att ansvara för att hålla i och utveckla daglig styrning och förbättringsarbete tillsammans med dina medarbetare. Tjänsten är tillsvidare, och skiftformen är K2, s.k. 7-7.


Utbildning/Erfarenhet
Du har minst gymnasiekompetens. Kunskap om gruvproduktion och erfarenhet av att planera produktionsflöden liksom erfarenhet från arbetsledning är meriterande. Även erfarenhet från bergförstärkning är meriterande, och det är också en fördel om du har erfarenhet från industri som arbetar enligt Lean-principer. Som person förväntas du vara resultatorienterad och ha förmåga att leda medarbetare under förändrings- och utvecklingsskeden. Din förmåga att engagera, inspirera och utveckla medarbetare är därför viktiga egenskaper. Vi sätter stor vikt vid noggrannhet och kvalitetstänkande. Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt grundläggande datakunskaper. Körkort B är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Anders Gavelin, Produktionschef, anders.gavelin@boliden.com


Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95, Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09, Johanna Bergvall, HR, 0910-70 57 70.

Din ansökan hanteras efter semesterperioden i juli, sista ansökningsdag 25 augusti. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu
 

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Arbetsledare Bergförstärkning