Boliden

Ambitiös ingenjör med inriktning mek & rör!

Våra grundläggande värderingar är; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.


Arbetsuppgifter
Framtiden är spännande om man är en del av Boliden. Du som börjar arbeta på vår teknikavdelning kommer att bli en central resurs för de projekt som utförs på våra anläggningar. Just nu befinner vi oss i en utvecklingsfas och är därför på jakt efter dig som vill arbeta med konstruktion inom gruvindustrin och har erfarenhet av CAD!


Utveckla framtiden med oss på Boliden

Som medarbetare här kommer du att få spela en viktig roll i vår framtida utveckling. Detta omfattar arbete i anläggningar och gruvor i Sverige såsom Aitik, Garpenberg och Bolidenområdet, men även Tara på Irland samt Kylylahti och Kevitsa i Finland. Det innebär att du, någon gång i månaden kommer att behöva resa till någon av våra anläggningar för att hjälpa till i projekt där just din kompetens behövs!

Tjänsten kommer att vara stationerad i Boliden på avdelningen för anläggningsteknik.

Vår förhoppning är att våra medarbetare ska stanna länge hos oss och därför är vi noga med att satsa på dem som har utvecklingsambitioner. Om du är en person som på sikt vill ta dig an en större arbetsroll har du goda möjligheter att få göra det här.

Vi är på jakt en person med inriktning maskin- eller energiteknik till vår teknikavdelning. Vi tror att du är högskoleutbildad ingenjör och intresserad av mekanisk- och rör- konstruktion.


Är du vår nästa ingenjör inom mek och rör?
Som ingenjör hos oss är du tekniskt stöd i olika projekt ute i våra anläggningar. Du blir ett viktigt stöd för våra projektledare där din uppgift är att konsultera och hjälpa dem med tekniska beräkningar, teknisk dokumentation, samordning av konstruktionsresurser, utredningar, studier och inom andra områden där du kan vara behjälplig.

En annan viktig del i ditt arbete kommer att innebära att du hjälper till att beställa de resurser och den kompetens vi är i behov av till aktuellt projekt samt att du blir specialist på att granska dessa resurser.

Det är viktigt att du har ett genuint intresse för branschen och kontinuerligt bedriver omvärldsbevakning för att ha en uppfattning om utvecklingen inom gruvbranschen och närbesläktat verksamhet. Slutligen blir det din absoluta ambition att informationsflöden flyter på friktionsfritt och du bidrar med din kunskap för att utveckla organisationen ytterligare.


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är på jakt efter nya utmaningar!

Är du högskoleutbildad ingenjör, har arbetat som konsult eller inom industrin och har hunnit få några års erfarenhet? Det viktigaste för oss är inte exakt var du förvärvat dina kunskaper - vi föredrar att fokusera på vem du är, din kompetens och dina ambitioner att utvecklas tillsammans med oss inom Boliden. Vi ser gärna att du har djupa kunskaper inom mek och rörkonstruktion och god kunskap inom CAD. Skulle du även ha kvalifikationer inom CE så är det meriterande.

Eftersom att du kommer att vara med i olika projekt är det en förutsättning att du är en person som tycker om att skapa ordning och struktur tillsammans med andra. Teamwork är en central del i den här rollen så att vara en god lagspelare som tycker om samarbete är viktigt!

Du är målmedveten och strävar alltid efter att leverera utefter uppsatta deadlines, samtidigt som du är lösningsorienterad och gärna tar hjälp av kollegor när du stöter på problem längs vägen. Då du kommer att träffa på branschkollegor både inom och utanför Sverige är det en självklarhet att du kan uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt på både svenska och engelska. Kunskaper i finska är meriterande. B-körkort är ett krav för den här tjänsten.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta utvecklingsingenjör Markus Hedlund, 0910-70 56 35.


Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Peter Sundkvist, Human Resources, tfn 070-300 99 99.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 30 AUGUSTI 2019.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Ambitiös ingenjör med inriktning mek & rör!