Bahusia

Underhållstekniker till Fordonsindustrin

Bahusia Personalförmedling AB

Göteborg

Installation/Drift/Underhåll

  

Sista ansökningsdatum

2020-04-12

 

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

 

Om tjänsten

Vi söker nu en Underhållstekniker för uppdrag i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter som underhållstekniker innebär att på ett effektivt sätt utföra förebyggande och korrigerande underhåll av fabrikens utrustning och maskiner. I ditt arbete ingår både mekanik- och elektronikunderhåll och innefattar felsökning, renovering, förebyggande och avhjälpande underhåll samt verkstadsmekaniska arbeten. Arbetet innebär skiftgång och är på heltid.

 

 

Din erfarenhet

Vi söker främst dig som är utbildad inom och har arbetat som Underhållstekniker inom industrin. Det är viktigt att du har relevant kunskap inom området.

Meriterande för denna tjänst är kunskaper inom el, plc, robotteknik och industriell tillverkning.

 

 

Din personlighet

Du beskriver dig som en engagerad person, du trivs med varierande arbetsuppgifter och har en hög arbetsmoral. Du är lösningsorienterad och har en vilja att ständigt utvecklas.

 

 

Om företaget

Vi älskar de utmaningar och den utveckling som det innebär. Som en global aktör med 100 fabriker och 32,000 anställda runt om i världen är också karriärmöjligheterna stora där vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete. Vi arbetar med företag inom den tillverkande industrin och eftersträvar goda relationer mellan våra kunder och konsulter. Vi är en av landets främsta systemleverantör och kontraktstillverkare av avancerade komponenter och maskinsystem med placering i Göteborg.

 

För mer information

Henrik Olsson, telefon 031-762 53 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Underhållstekniker till Fordonsindustrin