Bahusia

Underhållstekniker

Bahusia Personalförmedling AB

Sotenäs

Installation/Drift/Underhåll

 

Sista ansökningsdatum

2020-11-29

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter som underhållstekniker innebär att på ett effektivt sätt utföra förebyggande och korrigerande underhåll av fabrikens utrustning och maskiner. Arbetet kommer att utföras på produktionsutrustning samt mediasystem som kyla och ventilation. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat felsökning, renovering, förebyggande och avhjälpande underhåll samt verkstadsmekaniska arbeten, hela tiden med ett fokus på ständiga förbättringar.

 

Din erfarenhet

Du har teknisk utbildning och erfarenhet av verkstadsmekaniska arbeten och ett stort tekniskt intresse. Kunskap inom kyla, ventilation, pneumatik och PLC är meriterande. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska och innehar B-körkort. Vi ser gärna att du har ett produktionstekniskt intresse och erfarenhet av Lean.

 

Din personlighet

Du beskriver dig som en engagerad person, du trivs med varierande arbetsuppgifter och har en hög arbetsmoral. Du är lösningsorienterad och har en vilja att ständigt utveckla både dig själv och verksamheten.

 

För mer information

Henrik Olsson, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Sotenäs . Publicerat : 23 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Underhållstekniker