Bahusia

Svetsande resemontör

Bahusia Personalförmedling AB

Uddevalla

Installation/Drift/Underhåll

  

Sista ansökningsdatum

2021-03-21

 

Vi söker nu en duktig svetsare med kunskaper inom Rörtråd, Pinne och plåtbearbetning.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

Om tjänsten

Som resande svetsmontör kommer du att utföra varierande arbetsuppgifter inom svets såsom montage och service hos kunder. Du kommer arbeta med att svetsa och montera olika typer av stålkonstruktioner samt allmänt plåtarbete. Arbetet består av väldigt varierande arbetsuppgifter baserat på just de olika projekt du arbetar i.

 

Din erfarenhet

Vi tror att du har en utbildning ifrån Industriprogrammet med inriktning plåt och svets och några års arbetslivserfarenhet som svetsare. Du behärskar metoderna Pinne och Rörtråd samt har kunskaper inom ritningsläsning, plåtbearbetning och en allmän god verkstadsvana. Behärskar du fler metoder inom svetsning är detta meriterande.

Tjänsten kräver B-körkort

 

Din personlighet

Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer samt att du är lösningsorienterad. Utmaningar och att finna kundanpassade lösningar på dessa är en del utav vardagen, där du både kommer arbeta i grupp och självständigt. Då det blir mycket kontakt med kund krävs det också att du har ett servicetänk och bemöter kunder på ett bra sätt samt att du har en hög yrkesstolthet.

 

För mer information

Henrik Olsson, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 mars . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Svetsande resemontör