Bahusia

Svetsande montör

Bahusia Personalförmedling AB

Kungälv

Installation/Drift/Underhåll

 

Sista ansökningsdatum

2022-01-31

 

Vi söker nu svetsande montör för uppdrag hos en kund inom verkstad och smidesverksamhet i Kungälvs-området.

 

Om tjänsten

Som svetsande montör kommer du att utföra varierande arbetsuppgifter inom svets såsom montage och service hos företagets kunder. Arbetet består av väldigt varierande arbetsuppgifter baserat på just de olika projekt du arbetar i, men huvudsakligen kommer du arbeta med att svetsa och montera olika typer av stålkonstruktioner, främst i svartstål. Allmänt verkstadsarbete förekommer.

Arbetet är förlagt på dagtid.

 

 

Din erfarenhet

Vi tror att du har en utbildning med inriktning plåt och svets och helst några års arbetslivserfarenhet som svetsare, men tidigare erfarenhet från andra hantverksyrken är också meriterande. Du bör behärska metoderna Pinne och Rörtråd samt ha kunskaper inom ritningsläsning, plåtbearbetning och en allmän god verkstadsvana. Tjänsten kräver B-körkort då det kommer förekomma dagsresor till och från kunder i närområdet.

 

Utbildningar och intyg såsom svetscertifikat, truck- och traverskort, heta arbeten, mobila plattformar, fallskyddsutbildning samt att du behärskar flera metoder inom svetsning är meriterande.

 

 

Din personlighet

Som person är du noggrann och har ett öga för detaljer samt att du är lösningsorienterad. Utmaningar, och att finna kundanpassade lösningar på dessa, är en del utav vardagen och är något du borde vara bekväm med. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar där du bör känna dig bekväm med att fatta egna beslut, ta ansvar och vara drivande för att det utförda arbetet skall bli så bra som möjligt. Då det blir mycket kontakt med kund krävs det också att du har ett servicetänk samt en hög yrkesstolthet.

 

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Kungälv . Publicerat : 17 december

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Svetsande montör