Bahusia

Svetsande Metallarbetare till BEWA INTRAF

Om BEWA INTRAF

Vi anpassar, bygger om och utvecklar fordon för tjänstetrafik

Bewa Intraf AB i Munkedal har anpassat och byggt om fordon i snart 30 år och är nu en av Skandinaviens största påbyggare. Vi karosserar och inreder fordon från enkla handikappanpassade minibussar, taxi/färdtjänst, låggolvsminibussar, skolbuss till lyxutrustade beställningsbussar.

En av Nordens största på fordonsanpassningar

Bewa Intraf AB har 30 års erfarenhet av anpassningar av färdtjänst, skolbuss, sjuktransport, funktionshindrade och specialfordon. Vi består idag av två företag, Bewa Intraf AB samt Bewa Intraf Fordonsteknik AB och har 57 anställda.  Företagen är belägna i Munkedal samt i Uddevalla, Västra Götaland. Vår omsättning är ca 119 milj. SEK. Företaget startades 1987 och har därefter vuxit till en av Nordens största påbyggare i branschen. Vår ledstjärna är erfarenhet och gediget kunnande i samråd med kundens önskemål.

Om tjänsten

BEWA INTRAF söker nu en metallarbetare till sin verkstad i Munkedal. Arbetsuppgifterna kommer att innebära främst svetsning (mig/mag), bockning, kapning av olika material: svartstål, aluminium mm. 

Då verksamheten jobbar med anpassning av fordon så gäller det att du kan jobba med kundspecifika lösningar och tjänsten innehåller mycket problemlösning. På samma sätt som  Bilmodellerna varierar, så varierar även dina arbetsuppgifter. 

Bakgrund / Erfarenhet

Vi ser gärna att du har erfarenhet av just svetsning, gas-skärning och bockning. Vi ser gärna att du har vana att skräddarsy olika lösningar utefter specifikationer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av svetsning i Aluminium men inget krav. 

Personlighet

Som person är du kvalitetsmedveten och nogrann. Du gillar omväxling och hitta finurliga lösningar på de olika utmaningar som kan uppkomma i rollen. i övrigt, en glad framåt person som tycker om att jobba så väl i grupp som individuellt. 

Om Bahusia

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 mars . Arbetsort : Munkedal

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Svetsande Metallarbetare till BEWA INTRAF