Bahusia

Servicetekniker till Sverull ElektroDynamo AB

Sverull ElektroDynamo AB

Göteborg

Installation/Drift/Underhåll

 

Sista ansökningsdatum

2022-10-02

 

Trivs du i en praktisk roll och har en god teknisk förståelse inom mekanik alternativt elektronik? Då kan du vara den vi letar efter!

 

Om företaget

Sverull har levererat produkter och tekniska lösningar till industrin i över 50 år. De erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning. Med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar erbjuder de ett brett sortiment av underhållsprodukter och tjänster till olika maskiner.

 

Om tjänsten

Vi söker dig med erfarenhet inom yrken såsom servicetekniker, mekaniker, serviceelektriker eller underhållstekniker. Arbetsuppgifterna omfattas av service och underhåll både i den egna verkstaden samt ute olika kunder såsom sågverk, pappersindustrin, mejerier eller andra tillverkande industrier. Som servicetekniker ansvarar du för kundernas elmotorer, pumpar och industriväxlar samt har hand om reparation, drift och underhåll.

 

Med en god förståelse för helheten och med ett intresse för att felsöka och reparera, arbetar du med frihet under ansvar för att lösa de problem som uppstår. Du ställs inför både stora och små utmaningar och erbjuds bra förmåner, möjlighet att påverka samt goda chanser till utveckling. Du kommer få god upplärning och utbildning innan du blir helt självständig. I rollen har du mycket kundkontakt och den ena dagen är aldrig den andra lik.

 

Tjänsten är heltid, dagtid och placeringsort är Göteborg.

 

Din erfarenhet

För att lyckas i rollen bör du du en avslutad gymnasieutbildning inom antingen el, automation, hydraulteknik, mekanik, underhåll eller motsvarande, samt några års relevant arbetslivserfarenhet inom ett eller flera av dessa områden. Det är meriterande om du i tidigare roller har erfarenheter/kunskap om motordrifter, ström- och frekvensomriktare samt systematisk felsökning.

 

B-körkort är ett krav då du kommer ha egen servicebil till och från kunder.

 

Din personlighet

Som person är du självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. Du behöver ha förståelse för vikten av god kommunikation för att skapa gott samarbete med alla parter och anstränger dig för att leverera lösningar på de problem som uppstår. Att ständigt förbättra dig själv och verksamheten ser vi som en självklarhet. Slutligen tror vi att du som person är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

 

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia!

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

 

Läs mer om oss på https://bahusia.se

 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Servicetekniker till Sverull ElektroDynamo AB