Skanska

Projektchef Hus Bostäder - Stockholm

Hus Stockholm Nord bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler. Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm och dess kranskommuner och består av sex distrikt. Distrikten är uppdelade utifrån våra olika produktsegment och kunder.

 

Vårt främsta mål framåt är att bygga en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt, nära ledarskap och engagerade medarbetare. Vi tror att nyckeln kommer vara att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur.

 

Till vårt bostadsbyggande distrikt söker vi nu

 

Erfaren och nytänkande projektchef som vill bidra till att vi når våra mål

Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att bidra till att ta fram nya projekt samt leda och genomföra projekten från tidiga skeden till överlämnade av projekt till eftermarknad. Du är även ansvarig för kund- och marknadsfrågor och har en viktig roll i att utveckla relationen med våra kunder.

 

Affären och produktionen är centrala områden i din roll - från anbuds- och kalkylskede till överlämnande av projektet till kund. Du leder projektet så att de ekonomiska och produktionsmässiga målen nås och gör allt för att uppfylla våra kunders förväntningar. Du har huvudansvaret för ekonomistyrning i projekten, för planering och upprättande av projektplan, projekttidplan och produktionskalkyl samt uppdatering och avstämning av dessa. Givetvis är du inte ensam om att bidra till projektens framgång, men ditt arbete och engagemang lägger grunden för övriga medarbetares insatser.

 

Andra uppgifter i rollen kan vara att:

• Leda, coacha och utveckla medarbetarna samt skapa förutsättningar för att sätta och uppnå personliga mål såväl som projektmål

• Initiera verksamhetsutveckling – driva och stötta utveckling och effektivisering av arbetssätt, processer och rutiner.

 

Som projektchef är du med i distriktets ledningsgrupp och förväntas att aktivt bidra till distriktets utveckling framåt.

 

Här på Skanska Hus erbjuder vi dig möjligheten att arbeta på ett företag som ligger i framkant i utvecklingen mot ett grönare samhälle och vara med på och inspireras av denna spännande utvecklingsresa.

 

 

Affärer, kundrelationer och ledarskap ligger dig varmt om hjärtat!

Tjänsten som projektchef passar dig som är affärsdriven, har en säljande personlighet och motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål och resultat. För att trivas och vara framgångsrik i den här rollen är du en utåtriktad lagspelare med ett inkluderande ledarskap och förmågan att bygga nätverk och vårda relationer. Du är en nytänkande inspiratör som med din energi och ditt framåtdriv engagerar dina medarbetare och skapar tillit och förtroende.

 

Du har också:

• Mer än 8 års erfarenhet från nyproduktion av bostäder

• Erfarenhet från liknande ledande roll med ansvar för anbudsprocesser och genomförande av större projekt

• Drivit projekt från start till mål med ekonomistyrning, uppföljning etc.

• Dokumenterad erfarenhet av lyckade affärer och kundrelationer.

 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet - det är viktigt för oss att du blir en del i vårt värderingstyrda team.

 

 

Vårt löfte

Om du är den vi söker så lovar vi att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Hos oss får du en nyckelroll och du kommer att få stöd och hjälp i ditt ledarskap.

 

 

Ansök redan idag – eller senast 18 oktober

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Aneta Mattsson på 010-449 38 26.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 11 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Hus Bostäder - Stockholm