Bahusia

Mekaniker till Lasvagnscenter

Om Företaget

LastvagnsCenter AB är ett företag som i mer än 27 år har servat transportfordon med inriktning på El & Diesel. Vi är ett anrikt Uddevalla företag med stort focus på dieselservice. Vi har agentur för Fiat Professional och Iveco lätta transportfordon, men tar emot de flesta märken. Vår huvudkundkrets är husbilar i alla former och storlek men det förekommer också arbete med entreprenadmaskiner och lastbilar.

Om tjänsten

Vi söker nu en mekaniker till vår kund Lastvagncenter, I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på transportbilsfordon, Fiat och Iveco. Din huvudkundkrets är husbilar i alla former och storlek. Arbete med entreprenadmaskiner och lastbilar förekommer.

Bakgrund / Erfarenhet

vi letar efter en person med fordonsteknisk utbildning, El-kunskap och kan läsa el-schema samt Datorvana. Du är bekväm att arbeta med engelska manualer. Vi ser gärna att du har 2-5 års arbetslivserfarenhet som mekaniker. Kunskaper inom hydraulik är meriterande.

B-körkort

Personlighet

Vi tror att du gillar utmaningar och sätter kunden i fokus.
Du är ordningsam och har intresse för att utecklas.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan!

Om Bahusia

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på 
www.bahusia.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Hela landet


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Mekaniker till Lasvagnscenter