Bahusia

Mekaniker Entreprenadmaskiner

Bahusia Personalförmedling AB

Göteborg

Installation/Drift/Underhåll

  

Sista ansökningsdatum

2021-12-19

 

 

Om företaget

Företaget verkar internationellt med flera tusen anställda världen över, och erbjuder full-service för entreprenadmaskiner genom reparation, service, uthyrning och återförsäljning utav fler än hundra olika maskintyper.

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på entreprenadmaskiner samt utföra komponentbyten, service och reparationer. Du kan även behöva hjälpa till i verkstaden med utrustning och färdigställning av entreprenadmaskiner.

 

Din erfarenhet

För att snabbt komma in i arbetet så är det ett krav att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som mekaniker. Vi ser gärna att du har gått teknisk utbildning, allra helst fordonsteknik, alternativt har likvärdig yrkeserfarenhet. Kunskaper inom hydraulik, maskinstyrningssystem och elektronik är mycket meriterande.

Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

 

Din personlighet

Som person är du ansvarstagande och vill leverera resultat. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och strukturerad och har förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Det är även av stor vikt att du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

För mer information

Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 8 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Mekaniker Entreprenadmaskiner