Bahusia

Lastbilschaufför till industriföretag

Bahusia Personalförmedling AB

Ale

Transport

  

Sista ansökningsdatum

2021-03-14

 

Om företaget

Företaget är en grossist som levererar en kundanpassad helhetslösning för olika typer av smidesverksamheter och verkstäder men även privatpersoner när det kommer till handelsstål, verktyg och utrustning.

 

Om tjänsten

Du kommer arbeta med att köra leveranser till företagets olika kunder Göteborgsområdet med omnejd. I arbetet ingår det att vårda din utrustning och utföra daglig tillsyn av fordonet och dess utrustning. Det ingår också att under vissa toppar arbeta med visst lagerarbete och lagerhantering.  

 

Tjänsten är på heltid med goda möjligheter för tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd på dagtid och du utgår ifrån företagets lokaler.

 

Din erfarenhet

Önskvärt är att du tidigare har arbetat med transporter inom industrin och trivs med detta samt att du gärna har erfarenhet av att hantera olika kranar. Du innehar C-körkort samt YKB. 

 

Det meriterande om du har CE-körkort, krankort samt arbete på väg 1 och 2.

 

Din personlighet

Du som söker är ansvarstagande och noggrann. Då det sker mycket kundkontakt är det också viktigt att du är serviceinriktad och engagerad i ditt arbete, där du alltid är mån om att representera företaget på bästa möjliga sätt.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

För mer information

Henrik Olsson, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 mars . Arbetsort : Ale . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Lastbilschaufför till industriföretag