Bahusia

Innesäljare / Ordermottagare

Bahusia Personalförmedling AB

Ale

Försäljning/Marknadsföring

 

Sista ansökningsdatum

2021-01-24

 

Om företaget

Företaget är en grossist som levererar en kundanpassad helhetslösning för olika typer av smidesverksamheter och verkstäder men även privatpersoner när det kommer till handelsstål, verktyg och utrustning.

 

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna kommer innefatta ordermottagning och service till kunderna. Detta inkluderar bland annat att ta emot och registrera kunders beställningar, skicka offerter samt hantera dokumentation och uppföljning kring leveranser.

 

Tjänsten innebär också att under vissa tider arbeta som innesäljare och du kommer då ha löpande kontakt med både befintliga och potentiella kunder via telefon och mejl. Du kommer även att hjälpa kunderna i butiken vid behov.

 

Din erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med leverantörskontakter och kundservice, gärna inom industrin. Tidigare utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom sälj är meriterade, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet där rätt driv, inställning och vilja att prestera är avgörande.

 

Din personlighet

Som person är du positiv, noggrann, ansvarstagande och har ett serviceintresse kombinerat med en säljande attityd. Att alltid prioritera kundnöjdhet och ha ett genuint intresse för att förstå ”affären” bör vara en självklarhet för att passa i denna roll. Du gillar ett högt tempo och har inga problem med att hålla många arbetsuppgifter igång samtidigt. Detta är viktigt då arbetets karaktär kan vara väldigt varierande och det kan ske tvära kast mellan administrativt rutinarbete, till att snabbt lösa en kundorder.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

För mer information

Henrik Olsson, telefon 073 317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 januari . Arbetsort : Ale . Publicerat : 21 december

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Innesäljare / Ordermottagare