Boliden

Semestervikariat - Lokal Inköpare

Arbetsuppgifter

Som lokal inköpare är ditt huvudsakliga ansvarsområde förrådsinköp men Du är även en del av det lokala operativa inköpet i Aitik. I rollen som operativ inköpare har du en koordinerande roll med många kontaktytor inom och utanför Boliden. Du arbetar dagligen för att säkerställa inköp för Aitiks organisation. Som systemstöd kommer du att använda Maximo.

 

Rollen avser att anskaffa varor och tjänster till rätt kvalité, rätt tid och till bästa kostnaden för Boliden, leveransbevakning och granskning av leverantörsfakturor är uppgifter som ingår.

 

I rollen arbetar Du i en grupp av 3st lokala operativa inköpare som är underställda Förrådschefen. Du kommer att ha mycket kontakt med våra interna kunder och externa tillverkare, leverantörer och entreprenörer. Tjänsten innebär även att Du kommer att vara delaktig i ständigt förbättringsarbete inom ansvarsområdet.

 

Arbetet är förlagt till kontorstid och tjänsten avser ett semestervikariat. Resor i arbetet kan förekomma.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser att Du har relevant högskole- eller gymnasialutbildning samt har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Ett krav är att Du har datorvana, goda egenskaper i Officepaketet, framförallt i Word och Excel. Meriterande om Du har kunskaper i underhållssystemet Maximo samt fakturasystemet Alusta eller annat system för hantering av fakturor.

 

Du har en ekonomisk förståelse, gillar att vara delaktig i förbättringsprocesser och tycker att det är givande att arbeta med ständiga förbättringar och effektiviseringar. Som person är Du driven, positiv och van vid att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser att Du är noggrann, lyhörd, har känsla för service och är en lagspelare. För att lyckas i rollen som inköpare har du god samarbetsförmåga och tycker om problemlösning.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef, Pär Gustavsson, 0970-72 91 28.

 

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger, SACO tfn 0910-70 57 59.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av Britt-Marie Persson 0970-72 96 74.

 

Sista ansökningsdatum är 29 mars 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 500 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 mars . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 20 december

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Lokal Inköpare