Bahusia

Erfaren Verkstadsarbetare

Bahusia Personalförmedling AB

Kungälv

Industriell tillverkning

 

Sista ansökningsdatum

2023-02-13

 

Om Företaget

Företaget, som ligger i Kungälv, tillverkar och levererar sina produkter till sjukhus, vårdcentraler, rehabiliteringsavdelningar, apotek, skolor samt till omsorgsenheter runt om i Sverige. Med fokus på kvalitet, ergonomi och lyhördhet från kunderna har de försett vården med olika inventarier i över 60 år. Nu söker de nästa medarbetare till deras fortsatta tillväxtresa!

 

Tjänsten är på heltid samt tillsvidare efter 6 månader.

Företaget är ISO-certifierade, har kollektivavtal samt erbjuder friskvårdbidrag.

 

Om tjänsten

Arbetet innebär att vara delaktig i framställningen av företagets produkter där du gör underarbetet och förser produktion med material och färdiga komponenter, som oftast är i stål och metall. Både serieproduktion samt kundspecifika lösning förekommer i din arbetsvardag.  

 

Du hanterar det mesta som förekommer i en verkstad vilket innefattar ritningsläsning och montering samt allmänt verkstadsmekaniskt arbete så som kapa, pressa, svarva och bocka detaljer och komponenter. Du är också delaktig i det dagliga underhåller av maskinerna tillsammans med dina kollegor.

 

Din erfarenhet

Vi söker dig som har genomgått industriell teknisk utbildning alternativt har motsvarande industriell teknisk erfarenhet. Du bör ha goda kunskaper inom ritningsläsning samt en bred verkstadskompetens. Du bör alltså känna dig hemma i en manuell verkstad och ha erfarenhet att arbeta med olika manuella maskiner, såsom kapning, bockning, kantpress, svarv med mera. Du har en god datavana samt läser och förstår svenska arbetsinstruktioner obehindrat.

 

Tidigare erfarenheter av CNC programmering, robotprogrammering, svetsning, mekaniskt underhåll samt truckkörning med motviktstruck är meriterande för tjänsten.

 

Din personlighet

Du som söker har ett tekniskt intresse och gillar att arbeta med händerna. Eftersom det förekommer många olika arbetsuppgifter vill vi att du är intresserad av att lära dig nya saker samt att du är flexibel. Givetvis är du en noggrann, ansvarsfull och positiv person som är pigg på att jobba både självständigt samt ihop med andra för att lösa problem.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

För mer information

Henrik Sellering, tel 073 317 26 51 eller mail henrik@bahusia.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 februari . Arbetsort : Kungälv . Publicerat : 29 december

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Erfaren Verkstadsarbetare