Skanska

Elektriker Reparations- och underhållsgruppen Asfalt och bergmaterial Region Öst - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Till våra asfaltverk och bergtäkter i Stockholm söker vi nu en

 

Engagerad och lösningsorienterad elektriker med laganda

Som elektriker i Reparations- och underhållsgruppen arbetar du tillsammans med arbetsledaren för gruppen och personalen lokalt på anläggningarna. Du kommer att arbeta med löpande reparations- och underhållsarbete, delta i planering och uppföljning av underentreprenörers arbete samt med kontinuerlig uppföljning av produktionen, bl.a. dagbokshantering. Stort fokus ligger på säkerheten och det, är ditt ansvar att säkerställa att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

 

Andra uppgifter i rollen kan vara att:

• Delta i och/eller hålla uppstartsmöten, säkerhets- och etikstop, skyddsronder samt hålla introduktioner för underleverantörer

• Vara delaktig i genomförandet av vårt KMA-arbete

• Löpande underhåll för våra asfaltverk samt bergmaterialanläggningar.

 

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och växlar mellan planerade aktiviteter och att vara delaktig i mer akuta driftsstörningar.

 

Service, samarbete och noggrannhet är ledord för dig!

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har några års erfarenhet inom elbranschen.

 

Som person är du är service- och lösningsorienterad och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är bra på att organisera och planera ditt arbete och stimuleras av varierande och ansvarsfulla arbetsuppgifter med kunden i fokus. Då du kommer att arbeta i ett team är det viktigt att du är en lagspelare.

 

Du har allmänna datorkunskaper. Att du har körkort är ett krav.

 

Ansök senast 12 juni - eller varför inte redan i dag!

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka - tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Christopher Elofsson Hakola på 010-449 25 49.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Elektriker Reparations- och underhållsgruppen Asfalt och bergmaterial Region Öst - Stockholm