Bahusia

CNC-operatör fräsning

Bahusia Personalförmedling AB

Uddevalla

Industriell tillverkning

 

Sista ansökningsdatum

2024-05-27

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

Läs mer om oss på https://bahusia.se 

 

Vi söker till kund dig som är CNC-operatör och som gillar variationen mellan programmera och köra maskinen. Primärt kommer du arbeta med fräsning, men har du erfarenhet av både fräsning och svarvning är detta mycket meriterande.

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med tillverkning i CNC-maskiner mestadels med enstyckstillverkning och mindre serier, både till maskinproduktion och till lager. Du kommer att arbeta med programmering, beredning, programjustering, riggning, inköp av råmaterial och skärande verktyg.

 

Tjänsten är på heltid och du kan vara trygg i att du kommer att omfattas av både kollektivavtal, pensionsavsättningar, förmånliga försäkringar samt få friskvårdsbidrag.

 

Din erfarenhet

Du har goda skärtekniska kunskaper och har vana av att rigga och egenhändigt programmera maskiner. Du har tidigare arbetat med både enstycks- och mindre serietillverkning och har goda kunskaper inom ritningsläsning, mätteknik samt kunskap kring olika metallers egenskaper, mer specifikt syrafast stål och aluminium.

 

Du har en god datavana, innehar B-körkort och kommunicerar på svenska och engelska.

 

Din personlighet

Vi ser att du är en strukturerad och engagerad person. Har ett lösningsorienterande förhållningsätt till ditt arbete och arbetar enligt ständiga förbättringar. Du drivs av att utveckla nya tankar och idéer. I detta väletablerade företag är det snabbt och nära till beslut och möjligheten att påverka är stor. Eget driv, fokus på kvalitet och vilja att utvecklas ser vi som en självklarhet för att passa i denna roll och organisation.

 

För mer information

Henrik Sellering, 073-317 26 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 15 april

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb CNC-operatör fräsning