Bahusia

Automationstekniker med erfarenhet till Adient

Adient Sweden AB

Göteborg

Teknik

 

Sista ansökningsdatum

2019-12-05

 


Vi söker en Automationstekniker till Adient

Adient är en världsledande och global leverantör av fordonssäten och arbetar med alla stora fordonsföretag och fordonsklasser. Du kommer att vara involverad i spännande projekt och även leda projekt på sikt. Din kompetensutveckling ligger i fokus och Adient erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter.

 


Om tjänsten

Produktion har ett antal styrsystem för produktionslinjerna som styr den vardagliga produktionen, systemen är skräddasydda för Adients produktion.

 

PLC-teamet som du kommer att ingå i sköter supporten för den teknisk produktionsutrustning, allt från en krånglande skrivare till en robot som inte rör sig. Du kommer göra förbättringsåtgärder, driva projekt samt utreda större problem under dagtid. Vi behöver dig som kan utveckla våra arbetssätt och bidra till att vi kan supporta produktionen för ständig förbättring. Du kommer även behöva agera ersättare vid ledighet eller annan frånvaro i PLC-teamet vid behov på andra skift.

 

Du kommer att vara spindeln i nätet som ser till att produktions önskemål följs-upp på bästa sätt med högsta kvalitet. Arbetet sker i tätt samarbete med Underhållsavdelningen och produktion för att finna de bästa lösningarna på problem som uppstår. Du kommer att rapportera till teknikchefen.

 


Din erfarenhet

För att du ska trivas med denna tjänst är det viktigt att du har erfarenhet och kunskap rörande teknik, automation och dess kringutrustning.

 

  • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom el/automation.
  • Goda datakunskaper
  • Väldigt god läs- och talförståelse i svenska och engelska
  • Social
  • El-kunskaper inom Industriell automation

 

Meriterande för tjänsten

  • PLC & HMI programmering

 


Din personlighet

Vi söker dig som är en duktig problemlösare, nyfiken och som vill lära sig nytt. Vi ser att du som söker är driven men samtidigt prestigelös. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar därför är det viktigt att du är självgående, initiativtagande, förändringsbenägen och kommunikativ. 

 

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 

 

Läs mer om oss på www.bahusia.se 

 


För mer information

Henrik Olsson, telefon 031-762 53 51

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Automationstekniker med erfarenhet till Adient