BAE Systems

BAE Systems Bofors söker ingenjörer till Karlskoga, Karlstad och Örebro

BAE Systems Bofors AB

BAE Systems Bofors är ett företag som arbetar med att säkra försvarsförmågan i Sverige och i partnerstater världen över. Detta gör vi genom att utveckla, producera och sälja världens mest avancerade försvarsmateriel. Företaget ingår i en världsledande, internationell och högteknologisk koncern med cirka 100.000 anställda.

 

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av en bransch i stark tillväxt? BAE Systems Bofors rekryterar nya medarbetare till Karlskoga, Karlstad och Örebro.

 

Vi letar efter engagerade ingenjörer med en passion för teknik och försvar samt en vilja att utmana det etablerade. Oavsett om du är nyutexaminerad eller erfaren inom mekanik, elektronik, programvara eller andra teknikområden finns det utmaningar och möjligheter för dig hos oss.

 

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och möjligheten att bidra till innovativa projekt inom försvarssektorn. Bli en del av vårt dedikerade team och arbeta i framkant av teknologisk utveckling inom försvarsindustrin. Tillsammans kan vi göra verklig skillnad och forma framtiden för försvars- och säkerhetsteknik.

 

Är du passionerad, kreativ och vill vara en del av något stort och viktigt ? Var med och forma framtidens försvarsteknologi med oss! Ansök nu!

 

Information och ansökan

En anställning på BAE Systems Bofors innebär arbete som kan omfattas av försvarssekretess varför vi ställer krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning godkänd av myndighet. Urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Karlsson, Utvecklingschef, , 0586-733 130  eller Sara Hedman, HR, 0586-733 102.

 

Fackliga kontaktpersoner:

Marcus Eliasson, Akademikerföreningen, 0586-733 655

Mikael Andersson, Unionen, 0586-733109

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

Heltid

Ort

Karlskoga, Karlstad, Örebro

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/67

Sista ansökningsdag

2024-06-30

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Karlskoga, Karlstad, Örebro . Publicerat : 25 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från BAE Systems

Alla jobb hos BAE Systems

Liknande jobb BAE Systems Bofors söker ingenjörer till Karlskoga, Karlstad och Örebro