Avesta kommun

Projektarbetsledare

Om arbetsplatsen

Det är något speciellt med Avesta!

Här finns inte bara dalahästar och brusande forsar. Här finns också pannben och mod, handlingskraft och framtidstro. Vi växer och utvecklas och får ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt och annorlunda. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – vill du vara med?

 

Du blir en del av Teknisk Service som förvaltar och utvecklar kommunens trafikinfrastruktur. Hög driftsäkerhet och ett hållbart samhälle står i fokus. Vi ansvarar för drift och underhåll av gator, vägar och parker som ägs av Avesta kommun och det kommunägda fastighetsbolaget Gamla Byn AB.

 

Behovet av att bygga ut infrastrukturen har ökat samtidigt som många befintliga miljöer utvecklas. Avesta är mitt uppe i ett spännande skede med många intressanta och utmanande projekt.

 

Rollen som Projektarbetsledare är helt i linje med kommunens ambition att göra Avesta ännu mer attraktivt. Nu har du chansen att söka ett varierande och utvecklande jobb.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Projektarbetsledare arbetar du som generalist med både stora och små projekt. Från komplexa uppdrag till mindre utredningar och projekt inom det kommunaltekniska området.

 

I rollen ingår även att vara projektarbetsledare vid ny- eller ombyggnation av gata, väg, gång- och cykelvägar. Men det kan även handla om att leda andra byggprojekt. Några exempel på tidigare spännande uppdrag där vi haft projektarbetsledande roll var vid ombyggnationen av Nya torget samt vid nybyggnationen av Skateparken.

 

Du ansvarar för att driva och följa upp projekten genom produktionsfasen. Du säkerställer att budgeten följs, att allt utförs effektivt med en god arbetsmiljö. Det omfattar bland annat resursplanering, inköp och avrop av material och att ansvara för projektbudgeten men också revidering av ritningar, dialog med berörda parter samt slutbesiktning. Du har en samordnande och arbetsledande roll gentemot egen personal och entreprenörer som är delaktiga i projekten.

 

För att samordna projekt eller genomföra utredningar på bästa sätt är det viktigt att du trivs med att ha många kontaktytor både inom och utanför organisationen. Du ingår i olika arbetsgrupper, har kontakt med medborgare, entreprenörer, företag myndigheter med flera. Du behöver också känna dig bekväm med att presentera de projekt du leder för både mindre och större grupper.

 

Du kommer ha ett nära samarbete med projekteringsingenjör, trafikingenjör och samhällsplanerare på enheten. Då teknisk service är en relativt liten enhet är det särskilt viktigt med prestigelöshet och att vara öppen för att vid behov kunna gå in och hjälpa varandra.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med engagemang för både små och stora projekt. Du har ett helhetsperspektiv och trivs i en roll där fokus är att skapa utveckling och förbättring. Ditt intresse för digitala lösningar gör att du tar initiativ till nya arbetssätt.

 

Du är engagerad, ansvarstagande och strukturerad vilket underlättar det egna arbetet så att leverans sker med hög kvalitet i rätt tid. Du lyssnar och kommunicerar på ett lyhört och konstruktivt sätt och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Då du har många kontaktytor både internt och externt är tydlig kommunikation och professionellt bemötande avgörande. Kundfokus är en självklarhet.

 

För att passa in hos oss behöver du vara en lagspelare som förstår värdet av att arbeta tillsammans, då det är gruppens gemensamma resultat som mäts och utvärderas. Vill du bli en del av ett team där vi lever och andas Jaget - Laget - Uppdraget, kan det här vara en tjänst för dig.

 

Du har:

• Relevant högskoleutbildning alternativt annan erfarenhet som bedöms likvärdigt.

• Erfarenhet av projektarbetsledning

• Goda IT-kunskaper, CAD-kunskaper

• B-körkort

 

Det är en fördel om du redan nu har erfarenhet av

• Kommunalteknisk verksamhet

• Genomföra utredningar

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Referensnummer: C50635/2021

 

 

Övrigt

FÖRMÅNER

Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Vill du veta var vi finns?  Se arbetsplatsen på karta här.

 

 

Sista ansökningsdag

2021-04-18

 

Arbetsplats

Avesta kommun

 

Kommun

Avesta

 

Yrkeskategori

Projektledare, bygg och anläggning

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

http://www.avesta.se

 

Kontakt

Mikael Jansson

Resultatenhetschef

0226-64 50 39

mikael.jansson@avesta.se

 

Kontakt

Per Männikkö

Rekryterare

070-592 90 80

per.mannikko@avesta.se

 

Facklig företrädare

Kontaktuppgifter till din fackliga representant se:

www.avesta.se/fackliga-organisationer

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 13 timmar sedan . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 23 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Projektarbetsledare