Skanska

Hälsa och Säkerhetschef Väg och Anläggning - Stockholm

Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vi vill dessutom att våra medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och fritid.


Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Då vår nuvarande Hälsa och Säkerhetschef nu gått vidare mot nya utmaningar söker vi dig som vill leda arbetet mot trygga och hälsosamma arbetsplatser i Stockholm. 


Slussen, en omfattande ombyggnad som anpassas för att möta behoven hos dagens och morgondagens stockholmare. Sthlm New, ett helt nytt kreativt distrikt i Hammarby Sjöstad med den mest framträdande djärva skrapan Sthlm 01 på 27 våningar. Barkarbystaden, ett av Sveriges största och mest spännande stadsbyggnadsprojekt.


Detta är exempel på projekt vi jobbar med just nu och där vi söker en hälsa- och säkerhetschef som övergripande skall ansvara för det strategiska och operativa arbetet inom hälsa och säkerhet inom regionen.


I rollen som Hälsa och Säkerhetschef Region består arbetet huvudsakligen av att:


• Tillsammans med regionledningen leda ett effektivt och systematiskt arbete inom hälsa och säkerhet 

• Stödja regionen vid organisering av dess hälsa och säkerhetsresurser samt ha funktionsansvar för dessa 

• Stödja regionen i tillämpning och följsamhet av vårt ledningssystem samt implementering av nya och uppdaterade arbetssätt 

• Stödja verksamheten med experthjälp 

• Bidra i utvecklingsprojekt och gemensamma arbetssätt inom hälsa och säkerhet

• Stödja vid utredningar enligt särskilt mandat


Du kommer bland annat att delta i:


• Regionens ledningsgrupp

• Sammankallande och beredande för regionens hälsa och säkerhetsråd 

• Arbetsmiljöråd

• Delta i anbudsarbete utifrån hälsa och säkerhet 


Du gillar att vistas ute i våra projekt och realisera våra Mål och Visioner om att vara en förebild inom hälsa och säkerhet


Du har relevant akademisk examen inom arbetsmiljö och hälsa, eller motsvarande kunskaper, samt minst 5 - 10 års erfarenhet från arbete kopplat till säkerhet och arbetsmiljö. Du får gärna ha erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att systematiskt arbeta med att förhindra olyckor och förebygga skador genom att identifiera och utreda risker. Som person är du mål- och resultatdriven. Du är handlingskraftig och har förmågan att kommunicera på ett motiverande vis. Resor förekommer i tjänsten, främst inom Stockholmsområdet. 


Ansök redan idag


eller senast 2019-08-18 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Då det är semestertider så kan vi periodvis vara svåra att nå men tveka inte att höra av dig om du har några frågor om tjänsten till Anna Linder Regionchef: 010-448 04 96 eller Fredrik Rönning, HR Partner: 010-448 41 73.


Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Hälsa och Säkerhetschef Väg och Anläggning - Stockholm