Skanska

Yrkesmedarbetare Losshållning - Västernorrland/Västerbotten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Nu söker vi

 

Engagerad medarbetare till vår losshållningsverksamhet

 

Din primära uppgift kommer vara att köra en av våra borriggar, men du kommer även vid behov fungera som stöd vid laddning. Du arbetar självständigt och tar stort eget ansvar i din roll. Tillsammans med resten av gruppen är du en del av att skapa nya och goda förutsättningar för vår verksamhet.

 

Lämplig placeringsort är på någon av våra anläggningar i Västernorrland/Västerbotten. I tjänsten ingår resor framför allt inom länen Jämtland, Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten, men även resor inom övriga delar av Sverige kan förekomma.

 

Losshållningen är en del av verksamheten inom Asfalt och Bergmaterial och har som huvudsaklig uppgift att förbereda, borra och spränga loss berg, i huvudsak i bergtäkter, men även på andra projekt där berg förekommer, såsom i diverse entreprenadjobb. Bergmaterialet krossas därefter och används inom anläggnings- och infrastrukturprojekt samt som material i asfalt- och betongtillverkning.

 

Du är ansvarsfull och noggrann

 

Vi tror att du som passar i denna roll har tidigare erfarenhet av bergborrning eller lämplig bergtäktverksamhet. Eftersom säkerheten alltid står i fokus för oss är det viktigt att du är en person med hög riskmedvetenhet.

 

Du är van vid att arbeta självständigt, men du är också en självklar del av en grupp där du bidrar till god och positiv stämning. Du har ett driv som gör att du får saker ur händerna och du har lätt för att se möjligheter och lösningar som kan göra arbetet bättre, säkrare och effektivare.

 

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

 

Sista chansen att ansöka är 31 januari 2021. Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Stefan Rydelius på 010-448 65 77 eller till arbetsledare Mats Wiklund på 070- 261 03 93.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Västernorrland, Sweden
  • Additional Locations: Västerbotten, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Västernorrland . Publicerat : 28 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Yrkesmedarbetare Losshållning - Västernorrland/Västerbotten