Skanska

Yrkesarbetare inom Trafikanordningar Skanska Industrial Solutions - Stockholm

Du kommer tillhöra ett team som drivs av stort eget ansvar och som har ett problemlösande arbetssätt. Du ansvarar för att dina dagliga arbetsuppgifter utförs på ett säkert och optimalt sätt med produktivitet och kundfokus. Trafikanordningsverksamheten utgår ifrån Västerhaninge söder om Stockholm.

 

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är 120 medarbetare över hela landet.

 

Trafikanordningsverksamheten jobbar på uppdrag av interna Skanska projekt, kommuner och Trafikverket. Vi söker nu en ny medarbetare till denna grupp.

 

I ditt dagliga arbete ingår följande arbetsmoment:

• etablera och underhålla trafikanordningar

• utföra enkla inventeringar av vägnätet

• reparation av trafikskador

• montering av vägskyltar

• styrning av underentreprenör

• transportera trafikanordningsmaterial

• beredskap och jour ingår i tjänsten.

 

 

Brinner du för logistik?

Som person är du social och duktig på att skapa relationer, bygga nätverk och du gillar att leverera till en nöjd kund. Du är en engagerad och ansvarstagande person som tillsammans med dina kollegor arbetar mot uppsatta mål. Ditt positiva synsätt och din framåtanda är framträdande egenskaper och du kommer ofta med nya idéer samt är initiativtagare till förändringar. Ett stort plus är att du har ett intresse för vår verksamhet men även om du har erfarenhet av arbete med trafikanordningar eller logistik och transport.

 

Krav för tjänsten är att du har innehar B-C körkort, övriga körkort är meriterande.

 

Trafikverkets kurser för arbete på väg 1, 2 och 3 är en viktig utbildningsgrund och ett krav för denna tjänst alternativt är att du har SIK behörighet. Har du förarutbildning för fordonsmonteradkran är detta meriterande.

 

Sök tjänsten redan idag men senast 31 oktober 2021.

 

Vi hanterar ansökningar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Produktionschef Jerry Karlsson 010-448 07 43 .

 

Du söker tjänsten genom vårt rekryteringsverktyg där du lägger in CV samt personligt brev.

 

Välkommen till Skanska!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Yrkesarbetare inom Trafikanordningar Skanska Industrial Solutions - Stockholm