Skanska

Yrkesarbetare inom drift och underhåll av vägar till Skanska

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. 

Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 130 medarbetare över hela landet.

 

Till Infraservice i Värmland söker vi nu Yrkesarbetare inom anläggning, drift och underhåll av vägar.

 

Ta chansen att bli en del av ett produktionsteam som drivs av stor kreativitet och med fokus på möjligheter. Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna rankar sig högt med rätt förutsättningar och högt engagemang. Som medarbetare hos Skanska är du en del av ett värderingsstyrt företag med säkerhet, transparens och samarbete högt på agendan i alla sammanhang.

 

Du kommer tillhöra ett arbetslag där alla tar ett stort eget ansvar och har ett problemlösande arbetssätt. Du utför de dagliga arbetsuppgifterna på ett säkert och optimalt sätt med hög produktivitet.

 

I den dagliga produktionen kan följande arbetsmoment ingå

 

  • Drift och inspektion av vägar
  • Styrning av underentreprenör
  • Anläggningsarbeten
  • Byte av vägtrummor
  • Montage av vägräcken
  • Trafikanordningar

 

Beredskap ingår i tjänsten.

 

Som person är du social och duktig på att skapa relationer och bygga nätverk. Du är engagerad och ansvarstagande och jobbar tillsammans med dina arbetskamrater mot uppsatta mål. Ditt positiva synsätt och din framåtanda är framträdande egenskaper och du kommer ofta med nya idéer samt är initiativtagare till förändringar.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen. B- körkort är ett krav, övrigt är meriterande. Det är även ett plus om du har tidigare erfarenhet från trafikverksprojekt eller arbetsledande kompetens.

 

Sök tjänsten redan idag men senast 24 februari 2019!

 

Du söker tjänsten genom vårt rekryteringsverktyg där du lägger in CV samt personligt brev. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Daniel Pettersson 072-521 99 12, daniel.pettersson@skanska.se eller HR Anna Berg på 070-979 44 38, anna.berg@skanska.se.

 

Välkommen till Skanska!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Värmland . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Yrkesarbetare inom drift och underhåll av vägar till Skanska