Skanska

Vill du arbeta med fastighetsutveckling på Stockholms kontorsmarknad?

Vill du vara med och utveckla framtidens kontor?

 

Som projektledare på Skanska Fastigheter Stockholm AB är du en viktig spelare för att driva våra projekt i mål tillsammans med vårt rutinerade team.

  

Din vardag

Som projektledare tillhör du vår Projektgrupp. Du är delaktig i hela värdekedjan i skapandet av nya kontorshus, med fokus på genomförandet. Våra projekt blir allt mer komplexa och vi arbetar ständigt med att utveckla vår produkt för att möta marknadens krav på morgondagens arbetsplatser.

 

Att arbeta som projektledare innebär att du arbetar med  byggteknik, ekonomi och juridik där en stor del av fokus ligger på samarbeten med andra människor, internt och externt.

Det kan bland annat innebära:  

  • Arbeta kundorienterat genom att etablera, utveckla och vårda kontakten med kunder och myndigheter
  • I nära samarbete med kollegor, konsulter och myndigheter ta fram detaljplaner och bygglov
  • Driva projektering och planera miljömässigt hållbara byggprojekt ur ett beställarperspektiv
  • Stödja och samarbeta med kollegor i uthyrningsarbetet
  • I nära samarbete med kunder anpassa lokaler som stödjer deras verksamhet
  • Arbeta med visualisering av projekt
  • Upprätta produktionskostnads- och investeringskalkyler
  • Driva entreprenadupphandling

Du har god erfarenhet av projektledning   

Du har en relevant högskoleutbildning och har arbetat minst 3-5 år med liknande uppgifter.

 

Som person är du driftig och engagerad med ett positivt och öppet sätt samt är intresserad av projektutveckling, byggnation, arkitektur och fastighetsfrågor. Arbetet kräver många interna och externa kontakter och då Skanska Fastigheter Stockholm har en kultur starkt präglad av samarbete är det en förutsättning att du har lätt för att kommunicera och uppskattar att arbeta i team.

Du motiveras av att ha stort ansvar och många kundkontakter. Flertalet projekt karaktäriseras av långa arbetsprocesser och därför tror vi att du har förmågan att arbeta uthålligt och strukturerat under en längre tid samtidigt som du driver processen framåt. 

 

Tjänsten är placerad i Stockholm och har fokus på de centrala delarna av Stockholm, en del resor kan förekomma i tjänsten men främst inom Norden då Skanska Fastigheter Stockholm är en del av koncernen Skanska Kommersiell Utveckling Norden.

 

Kontakta oss!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut 28 januari 2019. Tillträde så snart som möjligt.

För mer information, kontakta Joel Ambré, projektutvecklingschef Skanska Fastigheter Stockholm AB, tel: +46 70 879 12 40

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 december

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Vill du arbeta med fastighetsutveckling på Stockholms kontorsmarknad?