Skanska

Verkstadsansvarig/arbetsledande reparatör Asfalt & Bergmaterial - Linnarhult/Göteborg

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och Rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vi är en av de största asfaltsproducenterna och utläggarna i Sverige, med både fasta och mobila asfaltverk över hela landet. Vi är också en av landets ledande leverantör av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har täkter, terminaler och entreprenader i hela landet.

 

Oavsett område besitter våra medarbetare stor teknisk kompetens och kunskap om produkten. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder rätt produkt till rätt pris.

 

På Region Asfalt och Bergmaterial Väst är vi ca 310 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor. Till vår verksamhet i Linnarhult söker vi nu en

 

 

Verkstadsansvarig/arbetsledande reparatör som vill vara med och driva vår verkstad

Ditt ansvar som verkstadsansvarig är att leda och fördela planerat underhåll samt akuta reparationer av Skanskas maskinpark. Vi utgår i första hand från verkstaden i Linnarhult men utför även fältarbeten inom område väst: Göteborg och Halland. Vi utför reparation och underhåll av asfalts-och entreprenadmaskiner och diverse specialutrustning för beläggningsverksamheten. Vi är inte märkesberoende utan har i princip samtliga märken inom asfaltbranschen. Arbetet präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet.

 

 

Du är en lagspelare som älskar problemlösningar!

Som person är du social och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Med din positivism och arbetsvilja ser du möjligheter istället för problem. Ordning och reda är ledord för dig. Du har ett stort engagemang och driv i ditt arbete. Du tar gärna initiativ till förbättringar, trivs i ett högt tempo och har hög stressnivå.

 

Vi ser gärna att du har gått fordonsprogrammet eller motsvarande för reparation och underhåll, alternativt att du har liknande arbetslivserfarenhet inom entreprenadbranschen.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet från beläggningsbranschen, av hydraulik och fordonsel samt reparationssvets.

 

 

Vi behöver din ansökan senast 8 december 2021

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att söka. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Ohlsson, 070-520 16 32.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Verkstadsansvarig/arbetsledande reparatör Asfalt & Bergmaterial - Linnarhult/Göteborg