Skanska

Verkmaskinist Asfalt - Örnsköldsvik

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 
Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt. 


Vi behöver nu en till maskinist på vårt asfaltverk i Örnsköldsvik


Engagerad och ansvarsfull maskinist


Dina huvudsakliga uppgifter är:


• Tillverka asfalt via ett datoriserat styrsystem
• Förse asfaltverket med material med hjälp av lastmaskin
• Planera och utföra dagliga leveranser
• Underhåll och reparationer
• Kundkontakt med såväl interna som externa beställare

Det är viktigt att du ser till att de dagliga arbetsuppgifterna utförs på ett optimalt sätt med säkerhet och produktivitet i fokus. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi har en varierande produktion av asfalttillverkning både per dygn och vecka, så olika arbetstider och övertidsarbete kan förekomma. Tjänsten tillhör avdelning Norr. Resor kan förekomma inom avdelningen. 

Du är en lagspelare som trivs i högt tempo

Du som passar och trivs som verksmaskinist hos oss är förstår vikten av samarbete och kommunikation för att nå uppsatta mål och en bra arbetsmiljö på verket. Du är social och lösningsorienterad. Du tar stort ansvar och är engagerad i det du tar dig för. Högt tempo och förändring i produktion är inget du räds.

Du har också:

• Goda IT kunskaper
• Reparationskunskap, t.ex. erfarenhet av svetsning och el
• Förarbevis på hjullastare
• B- körkort

Tidigare erfarenhet av asfaltstillverkning är meriterande.

Vi behöver din ansökan senast 2019-01-31! 

Men vänta inte med att söka - vi arbetar löpande med rekryteringen. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Produktionschef Daniel Stenlund 010 448 63 12 alt. daniel.stenlund@skanska.se   

Välkommen till Skanska! 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 21 december

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Verkmaskinist Asfalt - Örnsköldsvik