Skanska

Väg- och anläggningsarbetare Väg och anläggning Stora projekt – Stockholm

Region Stora Projekt Stockholm är en av två regioner inom Skanska Sverige som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss. Vi bygger komplexa infrastrukturprojekt innehållande broar, tunnlar samt väg- och järnväg. Exempel på våra stora projekt är Slussen, Förbifart Stockholm, Saltkajen i norra Djurgårdsstaden samt utbyggnad av tunnelbanan i Nacka.

 

Projekten är i regel stora med ordervärden mellan 200 Mkr och 3 Mdkr och är betydelsefulla för att lösa Stockholms trafikutmaningar samt skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö. Du kommer att arbeta på komplexa och stora anläggningsprojekt så om det är något du trivs med så är det här du ska arbeta!

 

Är du en engagerad väg- och anläggningsarbetare med yrkesbevis som delar våra värderingar? Sök redan idag!

 

Att arbeta som väg- och anläggningsarbetare

Arbetsuppgifterna varierar mellan markarbeten, vägar, VA-arbeten mm. Du kommer att arbeta i ett team där alla strävar efter att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid har fokus på säkerhet och produktivitet.

 

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar till god stämning. Som person är du positiv och ser möjligheter i stället för hinder. Du är driven, gillar utveckling och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du är en lagspelare som delar våra värderingar och du gillar att ha ordning omkring dig.

 

Läs mer om våra värderingar här: Våra värderingar | skanska.se

 

Vi strävar efter att i huvudsak bemanna våra projekt med egen personal inom samtliga yrkeskategorier. Du kommer bli en del av ett engagerat och inspirerande team med kompetenta medarbetare där utveckling och lärande står högt på agendan!

 

Yrkesbevis samt B-körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor till projekten inom distriktet.

 

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns möjlighet att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap, vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens.

 

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ med mera.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2023-06-30. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Johan Dahlberg på telefonnummer: 010-448 16 73.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Väg- och anläggningsarbetare Väg och anläggning Stora projekt – Stockholm