Skanska

Väg och anläggningsarbetare / rörläggare Stora Projekt - Stockholm

Regionen genomför infrastrukturprojekt, såsom väg-, järnvägs- och broprojekt, samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Trafikverket är en viktig kund, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 Mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

Vi söker nu två erfarna mark- och anläggningsarbetare som i första hand skall arbeta med rörläggning till vårt projekt i Vinsta.

Du gillar rörläggning, produktivitet och gemensamma mål

Du gillar att jobba med rörläggning med stort eget ansvar och delaktighet, vara en del av större team med gemensamma mål. Yrkesbevis är ett krav. Projektet fokuserar på att jobba med tydliga mål och hög trivsel samt att skapa produktivitet, arbetsmiljö och kvalité. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. 

Ansök idag 

Genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Vi rekryterar löpande och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt men senast den 31 juli. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ljungman Pettersson, projektchef: 010-448 63 16 eller Katarina Berg, HR specialist: 010-448 90 07.

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Väg och anläggningsarbetare / rörläggare Stora Projekt - Stockholm