Skanska

Väg och anläggningsarbetare - Östersund

På Skanskas verksamhetsgren Väg och anläggning driver vi olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi behöver förstärka vår organisation med väg och anläggningsarbetare och söker nu dig!

 

På väg till lyckade projekt

Som väg och anläggningsarbetare är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Arbetsuppgifterna är mycket varierande beroende på projektets karaktär men kan bland annat bestå av:

 

• Gatu- och vägbyggnad

• Rörläggning (El, tele, VA)

• Finplanering, plattläggning och grönytor

• Schakt- och fyllningsarbeten

• Grundläggningsarbeten

 

Du är nyfiken, ambitiös och gillar att jobba utomhus

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande tjänster, eller just har gått ut skolan och ser detta som en karriärmöjlighet in i bygg och anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot bygg och anläggning. Vi förutsätter att du har körkort och är mobil då projekten kan utföras på olika orter inom distrikt Jämtland. Har du yrkesbevis är det meriterande.

 

Som person är du en lagspelare som tar ansvar och är mån om att hålla en hög kvalitet i ditt arbete. Tillsammans sätter vi säkerhet och god arbetsmiljö i fokus och värderar ordning och reda på arbetsplatsen högt.

 

Är du intresserad av att jobba med oss?

Du ansöker genom att skicka in din CV. Vi arbetar löpande med urval så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt, dock senast 7 juni. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Johnson på tel. 010-449 83 08.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Väg och anläggningsarbetare - Östersund