Skanska

Utvecklingsledare systemspecialist Infraservice - Sverige

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Infraservice utför drift och underhåll av Sveriges vägnät, brounderhåll, vägbelysningsunderhåll, trafikanordningar samt mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 130 medarbetare över hela landet.

Inom Infraservice söker vi nu en

Strukturerad och nytänkande Utvecklingsledare Systemstöd 

Som utvecklingsledare är en av dina viktigaste uppgifter att analysera behov i regionen och föreslå förbättringsinitiativ. Det är ditt ansvar att driva och säkerställa genomförandet av dessa initiativ och projekt. 

Du driver beslutade affärs- och utvecklingsprojekt, vilket innebär att planera, styra, genomföra och utvärdera projekten. 

Ditt huvudsakliga fokus kommer vara att förenkla vardagen avseende systemstöd för våra medarbetare. Du kommer dels stötta användarna i dagliga frågor kring arbetssätt och behörigheter, men främst samla in regionens kravbild och bidra till förbättringar och effektiviseringar i systemen.

Du arbetar också med att ta fram manualer och utbildningar och deltar i företagsgemensamma forum. Målet är att det ska vara lätt att göra rätt!

Rollen innebär resor till våra arbetsplatser inom Sverige. Placeringsort är flexibelt på någon av våra kontor i Sverige. 

Du blandar analys, kreativitet och processtänk 

Du som söker dig till oss är en strukturerad och välorganiserad person med ett analytiskt förhållningssätt. Att tänka processer och förbättring är en av dina styrkor och du är inte rädd för att tänka nytt eller sträcka dig utanför din komfortzon. Du är självgående, har lätt för att strukturera ditt eget arbete och du gör prioriteringar utifrån verksamhetens bästa.

Ett arbete med många kontaktytor och uppdragsgivare där du får driva och leda projekt är vad du trivs bäst med, då det passar din sociala och kommunikativa läggning.

För att lyckas i rollen är du van att ge god service är pedagogisk och lyhörd. 

Vi ser att du har mycket goda IT kunskaper. Är meriterande om du arbetat med CRM verktyg, GIS verktyg, GPS system för styrning och uppföljning av vägunderhåll, C7 eller liknande ekonomiuppföljningsverktyg.

Du har akademisk utbildning inom relevant område eller
motsvarande arbetslivserfarenhet. 

Vill du bidra till vår framgång? Vi är nyfikna på dig!

Vi ser fram emot din ansökan senast den 1 maj 2019. Men ansök redan nu! Tjänsten kan tillsättas löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta avdelningschef Daniel Nilsson på 010-448 75 81 

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 16 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Data & IT


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Utvecklingsledare systemspecialist Infraservice - Sverige