Skanska

Utvecklingsledare Inköp – Stockholm, Göteborg

Vår specialiserade och verksamhetsnära inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Verksamhetsutveckling Inköp jobbar tillsammans vår inköpsorganisation och våra inköpare i verksamheten för att möjliggöra hållbara inköp till lägsta totalkostnad. I gruppen ansvar vi för processer och verktyg kopplat till den projektspecifika inköpsprocessen samt ramavtalsprocessen med kategoriplanering, upphandling och avtalshantering. Vi lägger också grunden för effektiva avrop på våra ramavtal genom e-handelsverktyget Skanskas Inköpsportal.

 

Vår Inköpsgrupp söker nu en nyutexaminerade civil/högskoleingenjörer som har ett brinnande intresse av inköp och som kan bli vår nya stjärna.

 

Vi vill lära dig allt vi kan om utveckling och inköp!

Som utvecklingsledare inom Inköp kommer du att vara involverad i många olika arbetsuppgifter under året, vissa leder du självständigt och i andra deltar du i arbetet tillsammans med andra. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

 

Mätning och KPI:er

  • ansvarig för Inköps centrala KPI rapportering
  • ansvara för definitioner av KPI:er/ mätetal
  • ansvarig för att utveckla analyser och rapporter för Inköps ledningsgrupp
  • stötta verksamhetsutvecklarna standardrapporter till resp. verksamhetsgren och inköpschef.

Kataloghantering:

  • ansvarig för process och arbetssätt för att säkra datakvaliteten kopplat till Skanskas Inköpsportal (SIP)
  • kravställare eller referensperson och testperson i projekt som påverkar SIP
  • ansvarig för kontakterna med leverantör och utvecklingen av katalogkvalitet och sortiment i SIP. 

Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm eller Göteborg.

 

Utvecklingsledare med stort engagemang och ett genuint intresse för verksamheten och inköp!

Vi söker dig som vill lära sig nya saker och bygga vidare på din kompetens och lärdom från högskoleutbildningen. Det viktigaste är att du vill arbeta med inköp, har ett eget driv och en tydlig vilja att utvecklas.

 

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person med ett starkt driv och fokus på resultat, som samarbetar väl med ett brett spann av kontaktytor. Du har både förmåga och ett stort intresse av att sätta dig in i verksamheten och dess behov. Vi vill även att du är en analytisk person som gillar att sätta dig in i nya områden, att vända och vrida på frågeställningar så att alla perspektiv kommer med och kan på ett bra sätt hantera både helhet och detaljer. Du är en lösningsorienterad person som har en god kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Välkommen med din ansökan senast 22 augusti!

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta utvecklingschef Mikael Frödell på telefonnummer: 010-449 01 50 alt via epost: mikael.frodell@skanska.se

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Linda Baatz | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Utvecklingsledare Inköp – Stockholm, Göteborg